24. 12. 2016

Vánoční přání

Letos jsem si pořídila tavící pistoli a začaly se dít věci. S tavičkou v ruce se ze mě stává maniak, který se nezná a tavím a tavím a lepím a lepím vše, co mi přijde pod ruku.

Tavičku jsem koupila při nějaké akci v Lidlu včetně silikonových náhrad a začala se s ní pomalu seznamovat. Ano, taky jsem se spálila, pokapala ubrus a než jsem se naučila odhadovat množství použitého tavného lepidla (které kolikrát teče závratnou rychlostí), bylo pár výtvorů, které se nepovedly a zkrátka letěly do koše. Ale nikdo učený z nebe nespadl a každopádně mě první nezdary neodradily. Netvrdím, že to, co vám tady nyní předvedu je mistrovské dílo, ale já si při výrobě vánočních přání krásně pročistila hlavu. Dostala jsem se do tvůrčí agonie, kdy jsem nemyslela na práci ani jiné starosti a jen si lepila.

Musím podotknout, že rozhodně nejsem nějak manuálně zručná. Už moje maminka mi v dětství tloukla do hlavy: "Holka, ty se hlavně uč, protože rukama se vážně neuživíš" a ještě ke všemu jsem docela zmatkař, ale mám pocit, že práce s tavičkou, kdy se musím soustředit, abych ten malinkatý korálek nebo mašličku umístila přesně tam, kam chci a nevytekla u toho tuna lepidla, že mě to zkrátka zklidňuje a proto doporučuji všem, nebojte se objevit vašeho tvůrčího ducha. Ten pocit, když něco vytvoříte vlastníma rukama a nedej bože se to líbí více jak dvěma lidem (např. já a můj partner) je k nezaplacení :-).

A co že jsem to letos vlastně vytvořila ....























2 komentáře:

  1. Moc pěkná přáníčka ♥ (Hlavně ta s miniaturními perníčky, ty jsou úžasné!)

    OdpovědětVymazat
  2. Dekuju, pernicky jsou super. Nekomu to muze prijit moc americke, ale mne se hrozne libily 😊

    OdpovědětVymazat

Budu ráda za všechny vaše slušné komentáře.