Název Knihy: Rucev mouce
Autor: Iva Trhoňová
Autor: Iva Trhoňová
Žánr: kuchařka
Nakladatelství: CPress
Datum vydání: 2017
Počet stran: 192
Typ knihy: pevná vazba
Nakladatelství: CPress
Datum vydání: 2017
Počet stran: 192
Typ knihy: pevná vazba
Recenze:
Poslední dobou je velkým hitem pečení vlastního domácího pečiva. Z foodblogů na nás vyskakují různé fotografie nadýchaného pečiva se semínky i bez, koláčů, chlebů s dokonalou kůrkou a vy si říkáte, že byste taky něco vyzkoušeli... Pro ty z vás, kdo preferují klasickou formu kuchařek, mám jeden tip. Kniha Ruce v mouce s podtitulem Domácí pečivo s kváskem i droždím od Ivy Trhoňové je srozumitelná kuchařka s množstvím receptů na domácí pečení. Recepty jsou popsány stručně a výstižně bez zdlouhavého rozepisování postupu a doplněny lákavými fotografiemi výsledku pečení. Už při prvním prolistování na vás dýchne vůně čerstvě upečeného pečiva a vy dostane chuť se zakousnout do křupavého rohlíčku nebo hezky vypečené kůrky od chleba.
Celou recenzi najdete na webu čbdb, mrkněte sem.
Poslední dobou je velkým hitem pečení vlastního domácího pečiva. Z foodblogů na nás vyskakují různé fotografie nadýchaného pečiva se semínky i bez, koláčů, chlebů s dokonalou kůrkou a vy si říkáte, že byste taky něco vyzkoušeli... Pro ty z vás, kdo preferují klasickou formu kuchařek, mám jeden tip. Kniha Ruce v mouce s podtitulem Domácí pečivo s kváskem i droždím od Ivy Trhoňové je srozumitelná kuchařka s množstvím receptů na domácí pečení. Recepty jsou popsány stručně a výstižně bez zdlouhavého rozepisování postupu a doplněny lákavými fotografiemi výsledku pečení. Už při prvním prolistování na vás dýchne vůně čerstvě upečeného pečiva a vy dostane chuť se zakousnout do křupavého rohlíčku nebo hezky vypečené kůrky od chleba.
Celou recenzi najdete na webu čbdb, mrkněte sem.
Oficiální anotace:
Pipravit domácí pečivo není složitá věc. Nechte se autorkou provést světem pečení z kvásku i z droždí. V knize najdete všechny potřebné informace: Jak si připravit kvásek, jak se o něj starat, jaké pomůcky a suroviny k pečení použít. Inspirujte se fotografiemi lahodného pečiva a vyzkoušejte recepty na kváskový chléb, kváskové pečivo, chleby s droždím, bagety, rohlíky, žemle a bulky, placky, pizzy nebo kynuté sladkosti. A že nevíte, co si na pečivo namazat nebo k němu přikusovat? I na to autorka myslela.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Budu ráda za všechny vaše slušné komentáře.